Рекомендуем скачать бесплатные программы с нашего сайтика и рекомендуем последние хорошие фильмы смотреть онлайн у нас на популярном сайте шаблоны dle 10.2 лучшие и бесплатные
Сніговий барс

Сніговий барс мешкає в горах Центральної Азії. Це хижак з родини котячих. Зустрічається рідко. Завдовжки він до 130 см, а дуже товстий хвіст трохи коротше. Полює на копитних, ловить зайців, байбаків

Верблюд

Верблюд. Дикий верблюд зберігся тільки в Монголії, в самих глухих куточках чагарникових пустель. Зимує в горах: рятується від холодних вітрів. Годується колючими чагарниками, молодими пагонами саксаула, а восени, в оазисах, листям тополі і очеретом. Може довго не їсти і не пити

Сайгак

Сайгак схожий на вівцю на тонких ногах. Морда роздута, з носом-хоботком, навислим ротом. Їсть степові трави, відшукуючи посочнее, і ретельно скусывает кожен зелений пагін. З відкритого місця біжить нарівні з автомобілем

Корпускулярна теорія

Основні принципи, ідеї, закони:  Закони фотоефекту та рівняння Ейнштейна Дискретний характер випромінювання і поглинання світла Корпускулярно-хвильовий дуалізм  Основні явища: Класичні досліди і експерименти: Фотоефект Досліди Столетова 1888-1889 по опроміненню конденсатора з сіткою ультрафіолетом Ефект Комптона Досвід Комптона 1922 по розсіювання рентгенівського випромінювання на

Стабільність вихідної фази стосовно флуктуацій

Основна проблема фазових переходів (перетворень) пов'язана зі стійкістю вихідної фази стосовно флуктуацій, що призводять до появи зародків (фрагментів) нової фази та їх зростання у часі. Стійкість фази щодо виникнення і росту зародків нової фази, визначається за допомогою першого і другого почав термодинаміки, залежить від зовнішніх умов.

Джейран

Джейран — високонога, струнка газель. Живе в пустелях Центральної Азії, Монголії. Годується травами і чагарниками. Стадо джейранов кочує. Воду п'ють раз в сім днів: приходять до водопою за 15 км, коли стемніє.

Винторогий козел

Винторогий козел. Роги у нього закручені спіраллю. У самців велика борода, шерсть на грудях, особливо пишна взимку. Живе в горах Індії, Афганістану, на схилах скелястих ущелин, дуже високо. Взимку зрідка спускається нижче. Харчується травою, листям, пагонами чагарників.

Муфлон

Муфлон — найменший з гірських баранів. Живе в Криму і на Кіпрі, пасеться на гірських схилах, порослих травою. Скель і обривів не любить, але іноді ховається там від ворогів. Кримський муфлон, єдиний з усіх гірських баранів, заходить в ліс — поїдає тонкі гілки клена і дуба. 

Тапір

Тапір — масивна тварина, що мешкає на півострові Індокитай. Ніс і верхня губа у нього утворюють рухливий хоботок, хвіст невеликий. Шкіра товста, покрита короткими волосками. Живе в болотистих лісах, чагарниках.