• admin
  • Комментариев: 0
  • Просмотров: 277
  • 8-12-2015, 20:18

Північний олень влітку годується в тундрі, а на зиму йде до лісу. Копита середніх пальців у нього утворюють разом як би ложку. Їсть траву, гриби, викопує з-під снігу ягель (оленячий мох), може і полівку зловити. Дуже жадібний до солі, навіть морську воду п`є. Оленятко у матері народжується всього один і на другий день вже бігає