• admin
  • Комментариев: 0
  • Просмотров: 242
  • 16-12-2015, 23:33

Сніговий барс мешкає в горах Центральної Азії. Це хижак з родини котячих. Зустрічається рідко. Завдовжки він до 130 см, а дуже товстий хвіст трохи коротше. Полює на копитних, ловить зайців, байбаків. Лігво влаштовує в печерах або важкодоступних ущелинах. За видобутком виходить в сутінки і вночі.