• admin
  • Комментариев: 0
  • Просмотров: 301
  • 18-12-2015, 17:55

Бурий ведмідь широко поширений в Європі та Азії. Це величезний звір, зростанням до 3 м. Живе в глухих лісах. Виходить годуватися на галявини. Хоч і великий, а їсть ягоди, горіхи, комах та їх личинки, любить мед, ловить рибу. Влітку спить де завгодно, лише б було відокремлене місце. А взимку — у барлозі. Там і ведмежата народжуються, по два-три, один раз в два роки.